المقادير:
* 9انش عجينه تارت مخبوزة
* علبه لبن مكثف حالي 14 اونس
* 1 كوب ماء بارد
* باكت 4 بودنج فانيليا جاهزة
* كوب ونصف جوز هند مبشور
* علبه 8 اونس ويبنج كريم
* 3 حبات موز مقطعه شرائح و مرشوش عليها عصير ليمون و مصفاة
للتزيين:
* جوز هند محمص
طريقة التحضير:
* اخلطي اللبن المكثف مع الماء في طبق ثم ضيفي باكت البودنج و جوز الهند وقلبي جيداً
* ضيفي كوب و نصف ويبنج كريم بخفه بالملعقه
* رصي طبقه موز علي الكراست ثم صبي الخليط ثم ضعي بقيه الويبنج كريم
* ضعيها في الثلاجه لدة 4 ساعات او حتي تجمد
* زينيها بجوز الهند المحمص وعلبه لبن مكثف حالي 14 اونس وصحتين.
تارت الشوكولاتة والبرتقال - تارت التفاح مع الآيس كريم - طريقة عمل تارت التفاح بالفانيلا